Mergi la prima pagină
Siguranţa alimentelor (HACCP)    
Consultanţă
Legături rapide
Sunteţi aici: Prima pagină » Consultanţă » Siguranţa alimentelor (HACCP)

Siguranţa alimentelor (HACCP)

HACCP este o cerinţă a standardului SR EN ISO 22000:2005: "Sisteme de management al siguranţei alimentelor - cerinţe pentru orice organizaţie din lanţul alimentar" şi are la bază codul internaţional de bună practică în domeniul igienii alimentelor.

PROGRAM PENTRU ELABORAREA
ŞI IMPLEMENTAREA HACCP

 

 

Aţi găsit informaţiile pe care le căutaţi?

Contact
Quasaro SRL

Calea Vitan nr. 242
Intrarea prin Splaiul Unirii
Etaj 3, sector 3, Bucureşti

Tel & Fax: +40-21-330.8442
Fix: 0318 058 918
Mobil: 0722 363 737
Tel.: +40-21-330.8377;
Email: office@quasaro.ro


Găsiţi locaţia pe hartă »

Newsletter Quasaro

Înscrieți-vă la newsletter-ul
nostru și
rămâneți
la curent cu noutățile în domeniu!



Blog Quasaro »